onsdag 17. september 2014

Kantareller, bacon og løk på hjemmebakt speltbrød


Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose. Bare det å komme hjem og rense, kutte og steke denne delikatessen er aldeles herlig.


 Et godt hjemmebakt speltbrød ble underlag for kantareller med bacon og løk. Vil du bake dette utrolige gode brødet finner du oppskriften her

                                                    
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 små skiver eller 2 store
Ca. 150 - 200 gr kantareller
Smør
Litt pepper
1/2 stor finhakket løk
4-5 skiver bacon i strimler/biter
3 litt tykke skiver seranoskinke (kan sløyfes eller bruk annen spekeskinke)
1 eple


Rens soppen og del de største kantarellene. Ha en god klatt godt smør i stekepannen og stek kantarellene gyldenbrune. del bacon i biter eller strimler og stek den lett brun sammen med løken. Bruker du spekeskinke så la den surre med et par minutter til slutt. Bland inn kantarellene og fordel blandingen på godt brød, gjerne brød som er lett ristet, kverne over med litt pepper. Del et eple i båter og legg på tallerkenen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar