onsdag 3. september 2014

Crostini med avocado, tomat og bacon


Det enkleste er ofte det beste, og ikke bare ofte, men nesten bestandig. Med så gode råvarer og så enkel tilbereding kan det ikke bli feil, vitaminer og mineraler  står bokstavelig i kø på disse små skivene her. Dette er mat som smaker like godt uansett når på dagen du er sulten eller har lyst på noe godt. Passer også til en liten forrett.


DU TRENGER TIL 4 CROSTINI:

4 små skiver av godt brød (jeg har brukt brød av spelt)
2 tomater
1 avocado
1 ss kesam
Salt - pepper
Noen dråper presset sitron
4 store spinatblader eller flere små
4 skiver bacon
 


Begynn med å steke bacon pent brunt  og legg baconskivene på et kjøkkenpapir slik at de får renne av seg overflødig fett. Del avocadoen i to, ta ut stenen og skrap ut innmaten med en skje. Ha avocadokjøttet i en skål sammen med kesam, presset sitron, salt pg pepper og mos godt med en stavmikser.


 Rist de små skivene i en brødrister eller stek de med litt god olje på stekepannen. Fordel den moste avocadoen på skivene og legg på skiver av tomat, spinatblader og topp med bacon. Gled deg, dette er kjempegodt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar