DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
400 gr karbonadedeig
2 ts rød curry paste
2 ss fish sauce
Klype sukker
1 toppet ts potetmel
Liten skvett vann
Liten skvett vann
Litt pepper
1 egg.
Smør/olje til steking
Trespyd til å tre kjøttbollene på
Ha alle ingrediensene til kjøttbollene i en arbeidsbolle og rør godt sammen. Bruk en sleiv eller rene hender, jeg synes rene hender er aller best til slikt arbeid.
Ha smør/olje på stekepannen og la det bli middels varmt. Ha vann på hendene og rull avlange
kjøttboller som stekes pent brune på alle kanter på stekepannen, slå ned varmen når kjøttbollene er brune, og stek videre til du er sikker på at de er gjennomstekte.. Tre på spydene ved servering.
Og mens kjøttbollene steker, lager du salaten.
DU TRENGER:
Ca. 1 l blandet salat
1/2 agurk
Ca. 2 dl grovhakket mynte
Grovhakkede peanøtter og valnøtter
DRESSING:
Saft fra 1 lime
2 ss fish sauce
1 ss sukker
Del agurken på langs og skrap ut innmaten med en teskje. Kutt agurken opp i tykke skiver og bland den med salat og mynte. Rist sammen dressingen og vend den inn i salaten. Legg salaten på tallerkenen sammen med kjøttboller på spyd og dryss hakkede nøtter over salaten ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar