Det er alltid greit å ha noen cookies på lur, cookies er godt til en dessert og disse cookisene her er spesielt god til iskrem. De er slettes ikke så ille til en kopp kaffe heller - faktisk riktig så godt. Disse cookisene er enkle, du lager de raskt og de har en spesiell god smak av Non Stop. Ta frem alle ingrediensene som du skal bruke og les gjennom oppskriften før du begynner å bake.
DU TRENGER:
125 gr mykt smør
150 gr sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
125 gr hvetemel
1 ss potetmel
50 gr havregryn
1 1/2 ts bakepulver
Ca. 100 gr grovhakkede Non - Stop
Rør smør og sukker hvitt og porøst slik at det blir nesten som et hvitt skum. Rør inn egget, og rør godt slik at egget blander seg godt inn i smørblandingen. Bland sammen alt det tørre og rør det inn i deigen, jeg bruker kjøkkenmaskin og lar den gå på sakte fart mens jeg tilsetter det tørre litt etter litt. Rør inn Non-Stpo tilslutt med en slikkepott.
Sett røren i topper med en teskje på et stekebrett som er dekket med bakepapir, la det være litt avstand mellom kakene, de skal flyte utover. Stekes ved 190 grader i ca. 10-12 minutter.
La cookisene avkjøles på stekebrettet til de er nesten avkjølt før du legger de over på en kakerist. Oppbevares i tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar