torsdag 1. mai 2014

Herlige kaker for en hver smak


 I Norge er det tradisjon med kaker til festlige anledninger og når mai nærmer seg med konfirmasjon, 17.mai og mange andre festdager, baker vi gjerne en kake eller flere. Noen kaker er blitt tradisjon, kaker som vi har bakt mange ganger og som vi vet alltid blir vellykket, men av og til får vi lyst til å prøve noe nytt. Her på bloggen min er det over 20 kaker av forskjellige varianter, noen enkle og noen som krever litt større innsats. Du finner de forskjellige kaketypene her


Budapest kake er en utrolig god og enkel variant av rullekake, og finner du ikke hermetiske mandariner i butikken kan du bruke hermetiske fersken.


Det er også noen kaker som er glutenfrie, som en av sjokoladekakene, rullekake og suksessterte.



Av andre gode kaker vil jeg nevne: Eplekale med marinerte epler, gulrotkake og squashkake.
Lykke tilmed kakebaksten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar