tirsdag 22. januar 2013

Potetsalat


Denne potetsalaten er et nydelig tilbehør for mange retter, som til spekemat, kylling, koteletter, stekt fisk eller som tilbehør til koldtbord eller tapasbord.
Potetsalaten bør lages minst et par timer før den skal spises, slik at smaken får "satt seg". Bruk helst nykokte poteter og en av de litt faste potetsortene.

DU TRENGER:

1/2 kg poteter

DRESSING:
 
1 ss finhakket rødløk
1 ss finhakket gressløk
1 ss finhakket persille
1/2 ss hvitvinseddik
1-2 ts grov sennep
2 ss olivenolje
1 1/2 ss vann
Salt - pepper
Noen sukkerkorn.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, skrell potetene  og del de i biter eller tykke skiver og vend dressingen forsiktig inn i de oppskårne potetene. Sett potetsalaten i kjøleskapet et par timer før den skal spises.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar