Søk i denne bloggen

søndag 29. september 2024

Pytt i panne med pasta og spinat


 Pytt i panne er restemat her hos oss og lages i utallige variasjoner, alt etter hva som finnes i kjøleskapet av rester. Denne gang var det rester både av poteter, pølse og litt pasta så egentlig var det ganske enkelt i dag. Du kan også bruke rester av erter, blomkål, andre grønsaksrester, skinkebiter eller andre middagsrester, det er bare å bruke fantasien. For meg er pytt i panne en super måte å bruke rester på, det blir alltid vellykket. Det smaker også godt med et speilegg på toppen. 

PYTT I PANNE FOR TO:

1 finhakket løk

3-4 skiver bacon i biter

3 små poteter

Ca. 350 gr pølse i biter  (jeg hadde litt Vossakorv og litt grillpølse)

1 liten pose spinat

2-3 dl kokt pasta (Ta den typen du har)

5-6 småtomater

Litt klippet gressløk

Raspet parmesan

Smør/olje til steking

Ha litt smør/olje på stekepannen og stek bacon til det får litt farge, tilsett hakket løk og la alt surre til løken begynner å få farge. Tilsett pølsebiter, potetbiter og pasta. La alt surre over middels varme noen minutter før du tilsetter spinaten. Rett før servering legger du over tomater, gressløk og rasper over parmesan.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar