En liten godsak som man kan kose seg med til et glass rødt eller hvitt. Passer også som en liten forrett eller på et tapasbord. Tertebunnen er ferdige butterdeigsplater fra frysen, så dette er en liten godsak som er rask å trylle frem, kan spises kald eller varm.
DU TRENGER:
Butterdeigsplater fra frys
2-3 pærer, alt etter hvor mange butterdeigplater du bruker
Bri i skiver (ca. 1/2 cm tykk)
Hasselnøtter, grovt hakket
Honning
Salt - pepper
Tin butterdeigen og legg platene på et bakepapir på ett stekebrett. La platen overlappe hverandre et par millimeter og trykk de litt sammen med fingrene. Skjær en kant på ca. 1-2 cm rundt hele kanten, men ikke skjær helt igjennom butterdeigen. Legg på skiver av brie og dekk med pærer i tynne skiver. Dryss over litt salt, pepper og grovhakkede hasselnøtter, ringle over flytende blomsterhonning. Stek ved 200 grader i ca. 20 - 30 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar