Et populært lite måltid med kylling og bacon, smaker like godt til lunsj eller en enkel middag. Bruk et godt brød som du enten griller på en grillpanne eller steker i litt god olje på stekepannen. Bruk gjerne en ferdiggrillet kylling, men har du tid smaker det godt med et nystekt kyllingbryst.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
2 store skiver godt brød
2 kyllingfileter eller tilsvarende ferdig grillet kylling
Ca. 4 skiver bacon
3-4 småtomater i biter
1/2 avocado i små biter
1/2 eple i små biter
Valgfri grønn salat
Noen tynne skiver rødløk
2 ss majones
2 ss lett creme fraiche
Litt presset sitron
Salt - pepper
Litt gressløk (kan sløyfes)
Olje til stekepannen
Stek bacon og evnt. kyllingbryst. Stek skivene i god olje eller grill skivene på en grillpanne, bruk gjerne litt hvitløk på stekepannen sammen med oljen. Rør sammen majones og creme fraiche og smak til med sitron, salt og pepper. Tilsett avocado, tomatbiter og eplebiter. Legg grønn salat og kylling på skivene og et par store skjeer salat over kyllingen, topp med bacon og rødløk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar