mandag 20. mars 2017

Fisk og løk på panne


Når det er bare litt fisk til overs og ikke nok til fiskegrateng, lager jeg av og til denne raske restemiddagen her. Den smaker like godt uansett hva slags fisk du bruker, enten det er fersk fisk, lettsaltet eller klippfisk. Aller best synes jeg denne restematen er hvis du strør over litt sprøstekt bacon, og har kokte poteter til, men har du noen kokte poteter i kjøleskapet, kan du bare kutte de i biter og blande de sammen med fisk og løk, og bland gjerne inn andre grønnsaksrester.

DU TRENGER:

Ca. 2 - 4 dl kokt hvit fisk
1 stor grovhakket løk 
1/2 purreløk eller 2-3 vårløk i ringer
Smør/olje til steking
Pepper - salt
Bacon
Kokte koteter


Kutt opp og stek løken i litt smør/olje til den begynner å få farge, bland inn purreløk i tynne ringer og stek videre til purreløken blir myk. Bland inn fisk og poteter hvis du har noen kokte, og evnt. andre grønnsaker. Ha på en klatt med smør (ca.1 ss) og stek mens du rører slik at alt blir godt varmet og begynner å få litt farge. Krydre godt med pepper og litt salt hvis det trengs. Dryss over sprøstekt bacon. Serveres rykende varm dirrekte fra stekepannen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar