En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
Fersk pasta, mengde og koketid etter anvisningen på pakken
1- 2 ss olivenolje
4 tomater i terninger
1 fedd hvitløk
Olivenolje til steking
Ca. 150 - 200 gr rensede reker
Ca. 2 - 3 ss finhakket persille
Ca. 1 ss finhakket basilikum
1 god neve ruccola
Salt - pepper
Noen dråper presset sitron
Gjerne litt raspet parmesan
Kok pastaen etter anvisningen på pakken, tøm av vannet og tilsett 1-2 ss olivenolje og hold pastaen varm til resten er ferdig. Ta ut innmaten på tomatene og hakk de grovt, bruk gjerne noen småtomater delt i to også. Rens hvitløken og hakk urtene. Hakk hvitløken fint, ha litt olje på stekepannen og la hvitløken få surre ca. 1 minutt. Tilsett de grovhakkede tomatene og la dette surre et par minutter, tilsett litt salt og pepper og litt presset sitron. Ha i urtene, og ruccola, og når de faller sammen har du i rekene. Vend rundt slik at alt blander seg og server straks, gjerne med litt raspet parmesan over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar