onsdag 18. mai 2016

Fiskekakesalat med avocado


Mange vil nok synes dette er en litt uvanlig måte å servere fiskekaker på, men dette bør du prøve, det er veldig godt og helt unødvendig med saus og poteter, den nydelige dressingen gjør at det ikke virker tørt og avocado, spinatblader og resten av tilbehøret gjør at det er ganske mettende. En god hverdagsmiddag enten du lager fiskekakene selv eller kjøper hjertekaker sik som jeg har servert i dag.

DU TENGER TIL 2 PERSONER:

1 liten pose spinatblader eller blandet salat
Ca 5-6 cm agurk i litt tykke skiver
1 avocado i skiver
4-5 fiskekaker
Noen småtomater
Raspet parmesan

DRESSING:

2 ss presset sitron
1 stor ts dijonsennep
1 ts flytende honning
4-5 ss god olivenolje
Pepper


Rist eller visp sammen dressingen og da begynner du med den pressede sitronen først, og oljen til slutt, da har dressingen ikke så lett for å skille seg.
Legg spinaten i bunnen på et fat, og legg over alle de andre ingrediensene. Varm fiskekakene i litt smør på stekepannen, og legg de over til slutt. Rasp over parmesan.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar