tirsdag 29. mars 2016

Bananmuffins med peanøtter og peanøttsmør


Gode mettende muffins med peanøtter og banan, passer like godt i matpakken på tur som til en kopp kaffe på kjøkkenet. Muffinsene er enkle og raske å lage, du rører de sammen i en fei.

DU TRENGER TIL 12-14 MUFFINS:

100 gr sukker
180 gr hvetemel 
1 ta bakepulver
1/2 ts natron
1/2 ts kanel
1/4 ts revet muskat
1/4 dl rapsolje
3 bananer
2 store ss peanøttsmør
1 egg
100 gr grovhakket peanøtter


Mos bananene og bland de sammen med peanøttsmør, olje og egg, bruk en mikser slik at du får en glatt røre. Bland alt det tørre utenom peanøtter i en annen bolle og bland dette i bananblandingen. Rør inn peanøttene tilslutt. Fyll muffinsformene 3/4 fulle og stek muffinsene ved 200 grader i 15 - 20 minutter. Avkjøles noe i formen før de settes på en rist til de blir helt avkjølt.



3 kommentarer:

  1. Disse skal prøves! Har både peanøtter og overmodne bananer igjen etter påske. Takk for oppskrift.

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig, hadde de med på tur i påsken, veldig godt

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett