torsdag 17. mars 2016

Rugbrød med fiskekaker, rødløk og karri dressing


Fiskekakemiddagen på en annen måte, eller bare når du har noen fiskekaker til overs, godt til kvelds, lunsj eller når som helst på dagen. Egentlig kan du bare "dynge" på med det du har for hånden, dette blir utrolig gdt uansett. Jeg har brukt tynne skiver av hjemmelaget rugbrød, men her kan du bruke det brødet du liker best.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver godt brød
Salat
4 fiskekaker, hjemmelaget eller ferdigkjøpte
2 kokte egg i båter
1/4 rødløk i tynne skiver
Agurk i tynne skiver 
1 tomat
DRESSING:
Ca. 1 dl majones
1 ss gresk yoghurt eller rømme
1/2 - 1 ts karri
Litt saft av sitron
1 ts dijonsennep
1 ts honning
Kapers (kan sløyfes)


Varm fiskekakene på stekepannen i litt smør slik at de blir gjennomvarm. Så er det bare å lesse på skivene med alle de godsakene du har. Bruk gjerne en ostehøvel og skjær agurken i tynne skiver på langs, det ser veldig delikat ut og agurken blir liksom ekstra sprø. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak til med karri, bruk kapers hvis du har,  mitt kapersglass var tomt i dag, men det setter en ekstra spiss på dressingen. Kos deg med et deilig fiskekakesmørbrød.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar