tirsdag 22. juli 2014

Ostesandwich


Det finnes utallige muligheter når du skal lage en sandwich, enten det er med kjøtt, fisk eller som her ost. Det ser jo unektelig mye mere spennende ut med en slik ostesandwich enn en trøtt brødskive med gulost, så det er bare å sette igang. Dette er også en fin måte å bruke opp osterester på.


DETTE HAR JEG BRUKT TIL SANDWICH I DAG:

3 skiver grovt brød
Noen salatblader
1 bit  Selbu blå eller annen blåmugg ost
4 litt tykke skiver manchego ost eller en annen ost med kraftig smak
To tykke skiver Ridderost
2 redikker
Noen agurkskiver
Noen tynne ringer rødløk
Soltørkede tomater i strimler 



Skjær jevne fine skiver som du smører litt smør på. Begynn med salat, så et tykt lag manchego ost, så soltørkede tomater og rødløk. Legg over en skive, smør litt smør på toppen av skiven og legg på salat, ridderost, tynne skiver med redikk og et lag Selbu Blå med noen tynne ringer rødløk. Legg over en skive og del i to Bruk gjerne andre oster enn det jeg har brukt her, men det er aller best med oster som har en rik smak, vanlig gauda blir liksom i tammeste laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar