onsdag 9. juli 2014

Sandwich med spekemat


Sandwich er kosemat, kan nytes til alle tider på dagen, til lunsj, middag , som matpakke og som en deilig kveldsrett. Sandwich kan lages med det pålegg du liker best, men det viktigste når du lager sandwich er at du har et godt brød. Jeg sverger som vanlig til grovbrød, men et halvfint brød går også greit. Vil du bake dette brødet som jeg har brukt i dag, finner du oppskriften her


DU TRENGER TIL 2 SANDWICH:

4 skiver godt brød
4 tykke skiver spekeskinke (eller 8 tynne skiver)
Noen blader hjertesalat
2 ts god pesto 
Noen tynne ringer rødløk
1 tomat
6 skiver salami eller annen god spekepølse
4 soltørkede tomater i strimler (bruker de som ligger i olje)
Agurk i skiver


Ha litt smør på skivene, da sitter sandwichen bedre sammen. Begynn med salat, og så legger du lagvis, spekeskinke, pesto og rødløk, så neste skive, ha aldri så lite smør på toppen av skiven før du legger på salat og spekepølse som du topper med soltørket tomat og agurk. Slik kan du egentlig bygge så høyt du vil med pålegg i mellom, det er bare å bygge i høyden etter hvor sulten du er.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar