Det er supert å ha noen cookies på lur, godt til kaffen, og kjekt å ha med på tur. Når du først baker cookies er det like greit at de ikke er alt for søte, og at de inneholder havregryn, det blir litt mere mat i cookiesene da.
TIL HAVRECOOKIES TRENGER DU:
100 gr mykt smør
140 gr sukker
1 egg
1 ts. vaniljesukker
1 ts. bakepulver
150 gr hvetemel
2 dl havregryn
100 gr kokesjokolade (helst med 70 % kakao eller mere)
Rør smør og sukker hvitt og skummende. Rør inn egget, og rør godt slik at det blir godt blandet. Bland sammen vaniljesukker, bakepulver og hvetemel og rør det inn sammen med havregryn.
Rør inn sjokoladen til slutt.
Lag små kuler som klemmes litt flat og legg de på et bakepapirkledd stekebrett. Stek ved 200 grader i ca. 10 min. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks eller glass.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar