tirsdag 23. juli 2013

Bruschetta med seranoskinke og manchego ost


Dette er uten tvil en smak av Spania  med en god olivenolje, gjerne spansk og med pesto i bunnen - du verden så godt. Dette her kan selvfølgelig også lages med en annen spekeskinke, norsk eller italiensk og en annen ost. Bruker du en annen ost må du bruke en som er godt lagret ellers blir det veldig tamt sammen med spekeskinke som er så rik på smak. Jeg brukte  Al Peperoni pesto fra Oliviero, men du kan bruke en annen pesto som for eks. hjemmelaget pesto av basilikum.


DU TRENGER TIL TO BRUSCHETTA:

2 gode brødskiver, gjerne hjemmebakt grovt brød
4 - 6 litt tykke skiver manchego eller en annen vellagret ost
6 skiver seranoskinke eller en annen god skinke
God olivenolje
2 ss pesto


Rist skivene enten i brødrister eller i litt smør på stekepannen. Smør på rikelig med pesto og legg over ost og skinke. Skjær osten med kniv slik at du får litt tykke skiver, men skinkeskivene bør være så tynne som mulig, bruk heller flere skiver.
Ringle over god olje, og legg på litt grønt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar