fredag 1. februar 2019

Pulled chicken wraps a la Mexico


"Pulled chicken" eller "i stykke revet kylling" er en kjapp og enkel måte å lage en skikkelig god kyllingrett på. Kyllingen får en kraftig og god smak av å få trekke en stund i den godt krydrede sausen så dette er en liten rett med en fantastisk smak. Du kan velge om den skal spises med ris, pasta eller som wraps, vi spiste kyllingen med wraps i dag.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

Ca. 200 - 300 gr kyllingfilet 
1 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 ss malt paprika (gjerne røkt paprika)
Ca. 1/2 ss oregano
1 ts. spisskummen
1/2 ts chilipulver
Liten ss tomatpure
1 boks hakkede hermetiske tomater
1ss hvitvins eddik
Salt - pepper
Smør/olje til steking

TILBEHØR:

Tortilla wraps
Avocado
Tomater 
Salat
Drømmelett eller kesam smakt til med litt søt chilisaus


Stek kyllingfileten i smør/olje pent brun på begge sider og legg de tilside. La løk og hvitløk surre til løken blir blank i litt god olje. Tilsett tomatpure og krydder, rør rundt og la dette få surre et par minutter før du heller i de hakkede hermetiske tomatene. La dette småputre på stekepannen, smak om du vil ha mere krydder og spe med litt vann hvis det virker tykt. Bruk to gafler og riv kyllingen fra hverandre slik at det blir strimler/biter og legg kyllingenbitene i tomatsausen. La retten små surre i 3-5 minutter før det er klart tl servering


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar