lørdag 1. september 2018

Kryddersmør med sitron, hvitløk og persille


Det er kjekt å lage kryddersmør selv, da kan du tilsette de smakene du liker best og som du synes passer godt sammen. Kryddersmør smaker fantastisk på en biff, bakt potet, på grillmat og setter en piff på en kotelett - egentlig passer kryddersmør på mange ting. Kryddersmør holder seg noen dager i kjøleskapet, og det kan fryses.

TIL 4 -5 PERSONER TRENGER DU:

250 gr mykt meierismør 
2 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss finhakket persille
Zest fra 1sitron (bare det gule)

Rør alle ingrediensene inn i det myke smøret. Rull smøret til en pølse som du ruller inn i et plastpapir eller smørpapir så kan du skjære fine skiver når smøret skal brukes. Jeg har gjort det på en lettvint måte i dag og  lagt smøret i en skål, og satt skålen på bordet slik at man kan forsyne seg selv.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar