lørdag 8. september 2018

Quesadillas


Quesadillas er tortillalefser fylt med ost og med andre smakstilsetninger. Quesadillas er så utrolig raskt å tilberede og så utrolig godt, så fyll med det du liker best sammen med ost, legg tortillalefsene på stekepannen til osten smelter. I dag har jeg laget quesadillas med to forskjellige smaker, men begge med salami og selvfølgelig ost - siden queso er ost på Spansk, må det være ost i denne lille godsaken.


DU TRENGER:

Tortillalefser
Pesto
Mangochutney
Salamipølser i skiver
Raspet ost


Smør pesto på en tortillalefse og legg den med pestoen opp på en middels tørr varm stekepanne. Legg på skiver med salami (jeg har brukt peppersalami som var litt "hot") og legg over raspet ost. Legg en lefse over og press lett sammen. Når osten er smeltet mellom lagene, snur du lefsene slik at den blir litt stekt på den andre siden også, det tar bare et par minutter. Legg den varme quesadillaen på et skjærebrett og del i snipper.


På den andre tortillalefsen har jeg brukt mangochutney sammen med salami og ost. Mangochutney smakte godt sammen med den litt skarpe peppersalamien.


Bruk gjerne en liten salat med mango, avocado og tomat som tilbehør, det er også veldig godt med en rømmedipp smakt til med litt honning og sennep.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar