Kylling og blomkål er virkelig godt sammen, men liker du brokkoli bedre er det ingen ting i veien for at du kan bruke brokkoli til denne lille enkle rettten her. Det som gjør dette ekstra godt er smøreosten med krydder og ostetoppingen med parmesan.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
1 lite blomkålode
2 kyllingfileter
3 store ss smøreost med krydder
3 ss lett rømme eller lett creme fraiche
1 stor ts dijonsennep
Revet ost så mye du liker
3 ss finrevet parmesan
Salt - pepper
Smør/olje til steking av kylling
Rør sammen smøreost, lettrømme og sennep og rør det godt sammen. Bre denne blandingen over blomkål og kylling, bland sammen raspet ost og parmesan og topp med osteblandingen. Legg gjerne noen småtomater på toppen. Settes i ovnen ved ca. 200 grader i 15-20 minutter til osten bobler og begynner å få brule flekker. Serveres med en grønn salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar