lørdag 31. mars 2018

Kyllingsalat med selleri og eple


Knasende sprø, litt syrlig og fristende er denne påleggssalaten som ble laget på en rest av grillet kylling. Den smakte aldeles nydelig på en rugbrøskive til frokost i dag, og resten forsvinner nok til lunsj.


DU TRENGER:

Ca. 1 stor kyllingfilet eller kyllingrester
1 stilk selleri i tynne skiver/biter
1/2 stort eple eller et helt lite eple
DRESSING:
Ca. 3ss majones
Ca. 3-4 ss lett creme fraiche eller kesam
1/2  ts karri
1-2 ts dijonsennep
Noen dråper sitron
Salt - pepper
Litt sukker eller honning

Kutt alle ingrediensene i små biter og bland de i en skål. Rør sammen og smak til dressingen. Synes du det blir i minste laget med dressing så tilsett litt mere creme fraiche eller kesam. Vend dressingen inn i kyllingblandingen og sett salaten i kjøleskapet til den skal spises.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar