onsdag 22. april 2015

Chilibakt laksefilet med gremolatayoghurt


En enkel, men nydelig laksemiddag med litt sting. Bruk ris eller poteter som tilbehør, pasta kan også være godt.

DU TRENGER TIL 4 PERSONER:
 
Ca. 600 gr laksefilet uten skinn og bein, delt i 4 porsjonsstykker
1 rød chili uten frø
Ca 2 ss olivenolje
Saft av 1/2 sitron
Salt
1/2 ts chiliflak


Legg laksefiletene i en ildfast form med litt olje i bunnen. Press over sitronsaft, og strø på salt. Hakk chilien i tynne strimler/biter og bland de med litt olje og chiliflak.
Pensle chilioljen over laksefiletene. Sett formen i stekeovnen på ca. 200 grader og bak laksen i ca. 12-14 minutter.


 GREMOLATAYOGHURT

2 dl gresk yoghurt
Revet skall av 1/2 sitron
1 ts honning
1 fedd finhakket hvitløk
Ca. 3/4 dl hakket persille
Salt



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar