lørdag 18. april 2015

Bellini med bringebær


Nydelig, frisk og fruktig - Bellini med bringebær. Til Bellinis kan du bruke andre sorter frosne bær, så har du en flaske musserende vin, champagne eller en flaske Prosecco som jeg har brukt i dag er veien kort til denne velsmakende cocktailen.


DU TRENGER TIL 10 GLASSi:

Ca. 300 - 350 gr frosne bringebær
3 ss sukker
Musserende vin gjerne Prosecco


 
Ha de frosne bær og sukker i en blender eller bruk en foodprosessor og kjør til du har en tykk mos. Press mosen gjennom en sil slik at du blir kvitt alle stenene.


Legg en liten spiseskje med bringebærpure´ i bunnen på hvert glass og hell på musserende vin.



Sett frem små skåler med oliven, salte mandler eller litt spekeskinke sammen med Bellini så har du en fantastisk velkomst til gjestene dine.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar