onsdag 19. januar 2011

Coleslaw


Coleslaw er en deilig frisk salat som passer til mange middagsretter og som pålegg, lag en stor porsjon, den holder seg godt i kjøleskapet i flere dager. Vi bruker coleslaw til burgere, koteletter, grillmat og som pålegg.

DU TRENGER:
1 stor gulrot
ca. 300 gr. kålhode
1 fast eple
1 dl majones
1/2 dl creme fraiche eller lettrømme
1 ss. citronsaft
1 ts sukker
1-2 ts god sennep
salt - pepper

Skrell og rasp gulroten, eplet og snitt kålen så tynt du kan.
Bland sammen majones, sennep og creme fraiche til sausen, smak til med citron, sukker, salt og pepper. Bland dressingen inn i grønsakene og det raspede eplet. Synes du det er lite dressing, så tilsett litt mere majones elle creme fraiche. Smak deg frem med sukker, citron, salt og pepper. Du kan bruke fruktose i stedet for sukker, men bruk litt mindre da fruktose er søtere enn sukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar