onsdag 30. september 2020

Spekepølseskive med hjemmelaget remulade

 
 
Det skal ikke så veldig mye til for å gjøre en vanlig skive med spekepølse til en skive som er litt mere spennende og fristende, egentlig bare noe man finner i kjøleskapet og en hjemmelaget knallgod remulade. Det aller beste er om du kan skjære skiver av spekepølsen selv, da får du litt tykkere skiver, jeg hadde bare ferdigskåret salami i dag. Salami smakte godt til dette smørbrødet, men andre spekepølse varianter går også bra, det er den nydelige remuladen som setter en ekstra spiss på dette smørbrødet. Denne porsjonen med remulade rekker i hvertfall til 6 smørbrød

 
DU TRENGER:

Skiver med godt brød
Salamipølse eller en annen spekepølse
Reddiker
Dill 
Remulade
Grønsakschips eller annen chips til pynt

REMULADE:
 
1 dl majones
2 ss Drømmelett eller yoghurt naturell
2 ss finhakket sylteagurk
2 -3 ts finhakket kapers
1-2  ts god sennep
1 ts gurkemeie
1/4 ts karry
1 ts sukker
Litt salt


Rør sammen alle ingrediensene til remuladen, smak til med krydder salt og sukker.
Legg spekepølse på skivene, legg på reddiker i skiver, topp med remulade, dill og chips. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar