tirsdag 13. august 2019

Bananmuffins med havregryn


Gode mettende muffins proppet med havregryn og overmodne bananer. Muffisene er myke og riktig så gode på smak og i tillegg er de veldig raske å røre sammen, virkelig noe for bananreddere dette her. Av denne porsjonen blir det 12 muffins.


DU TRENGER:

125 gr havregryn (lettkokte)
50 gr hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/4 ts kardemomme
1/2 ts kanel
Liten klype salt
1 ss peanutbutter
2 egg
1 1/2 dl melk
2 overmodne bananer
Hakkede nøtter eller mandler til topping

Bland alt det tørre sammen i en bakebolle. Mos bananene og rør inn peanutbutter, egg, og melk. Bland bananblandingen inn i det tørre og rør det sammen. Fordel røren i muffinsformer og stek på 170 grader i ca.15 - 50 minutter. Avkjøles på rist.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar