mandag 14. april 2014

Tapas


Enten det er en stor eller liten anledning er tapas en vinner. På et tapasbord er det noe for en hver smak, og man kan sitte lenge og kose seg med maten. Serverer du tapas, kan med god planlegging, mye av maten lages ferdig eller forberedes i god tid på forhånd. Du har sikkert noen tapasfavoritter som du pleier å lage, men ta en titt på bloggen min så finner du kanskje noen nye tapas som du får lyst til å prøve, og de finner du her


En god pate kan lages selv, eller kjøpes, her med balsamicokokte svisker, men pate smaker også deilig med en god gele, som mint eller rognebær.


Fatet med små toast med skagenrøre er en av de mest populære retter jeg serverer på tapasbordet, det  forsvinner raskt.


Lefseruller med forskjellig fyll er også en svært populær rett på tapasbordet. 


Disse herlige små agurkskålene med marinerte reker er fra Bengt Stiansens kokebok, de smaker veldig godt, og pynter opp på tapasbordet.


Dette er en artig og spennende variasjon av blåmuggost og rødløk, den er en fulltreffer.


Ost på små toast, gjerne med flere typer ost sammen med honning eller en god marmelade, delikat og smakfullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar