Dette er en saftig og veldig god kake som smaker godt til en kopp kaffe eller en kopp te, det er også en kjempefin kake til å ta med på tur. Kaken holder seg lenge godt innpakket eller i boks i kjøleskapet og er fin til å fryse. Hent frem alle ingrediensene du trenger til kaken før du begynner å bake og les nøye gjennom oppskriften. Jeg får best resultat med denne kaken når jeg bruker vanlig over/under varme i stekeovnen og ikke varmluft.
DU TRENGER TIL 24 CM FORM:
250 gr sukker
4 egg
150 gr smeltet smør
4 ss mørk sirup
260 gr hvetemel
2 ts natron
80 gr havregryn
2 dl lettrømme
1 1/2 ts malt ingefær
1 ts malt muskat
Ha bakepapir i bunnen av formen, og litt smør innvendig på kantene før du heller deigen i formen. Kaken stekes ved 170 grader i ca 1 time. Kjenn med en kakenål om kaken er stekt. Avkjøles i formen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar