lørdag 24. november 2012

Tapas, små toast med skagenrøre


Liker du å lage tapas når du har gjester er slike små skiver toppet med godsaker riktig så populært og ikke minst veldig godt.
Skjær små skiver av en baguett eller en langloff, putt skivene i brødristeren et øyeblikk, la de kjølne og lass på med godsaker. Skagenrøre er jo en gammel traver, men er like populær og velsmakende hver gang den blir servert.

DU TRENGER TIL 10 SMÅ SKIVER:

Ca. 2 dl rensede reker
1 dl creme fraiche
1 stor ss kesam
1 dl majones
1 liten ts. dijonsennep
Ca. 1 dl finhakket dill
Ca. 1 dl finhakket gressløk
1/2 finhakket rødløk
Salt - pepper
Noen dråper presset citron
Dill til pynt

Rør sammen creme fraiche, kesam og majones, smak til med litt pepper, sennep og presset citron.
Rør inn rødløken, dill og gressløk. Rør inn rekene. La blandingen stå kaldt.
Legg en god spiseskje med skagenrøre på hver skive og pynt med dill.
Vil du være litt ekstravagant så legg på en skje med sort eller rød kaviar.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar