onsdag 15. juli 2020

Eggekake med grønnsaker, pølse og pasta


En pølsemiddag som de fleste barn elsker og voksne med, riktig så god med pølser og pasta. Her er det også en fin anledning til å bruke opp rester, det behøver ikke være akkurat de grønnsakene som står i oppskriften her.


DU TRENGER TIL 2-3 PERSONER:

2 gulrøtter i små biter eller strimler
2-3 middagspølser i biter
Stor bukett brokkoli i biter
Ca. 80 gr pasta av valgfri type
1 løk i biter
4 egg
1 1/2 ss hvetemel
1 dl melk
Salt - pepper
Litt muskatt (kan sløyfes)
Raspet ost 


Kok pastaen etter anvisningen på pakken og la den renne av. Skrell og kutt opp alle grønnsakene og kok de 4-5 minutter i lettsaltet vann og hell av alt vannet.  Kutt opp pølsene i biter.
Pisk sammen egg, mel, melk og krydder og vend inn pastaen, pølsebiter og grønnsakene.
Hell blandingen i en ildfast form og dryss over raspet ost. Sett formen i stekeovn ved 200 grader og stek i ca. 30 minutter. Serveres med en god salat eller grovt brød.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar