søndag 19. juli 2020

Crostini med brie, spekeskinke og tomater


Crostini kan lages av det du har i kjøleskapet og er både enkelt og raskt å tilberede, samtidig smaker disse små sprøstekte skivene aldeles fantastisk. I dag har jeg brukt en bit brie, litt spekeskinke, litt mango og tomater. Har du ikke brie kan en annen ost med litt kraftig smak brukes og i stedet for mango smaker det også nydelig med pære. Tomatene har fått noen dråper olje over seg og noen minutter i stekeovnen, bare til de så vidt begynner å falle sammen, da blir de så søte som drops.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 små skiver av baguette
Noen litt tykke skiver av brie eller en annen god ost
6-8 skiver spekeskinke
4 båter/skiver mango eller pære
Noen småtomater
God olje



Del småtomater i to, legg de i en liten ildfast form el. og ringle over litt god olje. Legg osteskiver på baguetteskivene, legg skivene på et stekebrett med bakepapir  og sett de i stekeovnen ved ca. 230 grader sammen med tomatene. Stek skivene til osten begynner å bli myk, men uten av den begynner å renne og tomatene til de begynner å falle sammen. Ta baguetteskiver og tomater ut av stekeovnen, la de kjølne litt og legg spekeskinke, mango og tomater på osteskivene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar