En smaksrik liten pastarett, enkel og rask å tilberede. Jeg brukte broccolini i dag, men vanlig brokkoli eller blomkål er greit å bruke i denne pastaretten. Av bønner kan du bruke den typen du liker best.
DU TRENGER TIL 2 PERSONER:
Ca. 1/2 ring rå salsiccia pølse
1 liten hakket løk
3-4 stilker broccolini i små biter
1 liten boks bønner
2 ss smøreost med krydder
Ca. 1-2 dl kokevann fra pastaen
Ca. 1/2 - 1 dl kremfløte
Pepper
Smør til steking
1- 2 hakkede tomater
Raspet parmesan
Spaghetti
Kok spaghettien etter anvisningen på pakken. Ha litt smør i stekepannen og tilsett løken, den skal bare surre til den blir blank. Klem ut små boller fra salsiccapølsen rett i stekepannen med løken. Vend rundt slik at de små bollene blir stekt på alle sider. Tilsett broccolinibitene og la dette få surre noen minutter. Skyll bønnene i kaldt vann og hell de i pannen sammen med løk, kjøttboller og broccolini. Spe med litt av pastavannet og rør inn krydderosten. Smak til med pepper og tilsett kremfløte og mere kokevann til du har en passende tykk saus. Tilsett spaghettien, vend rundt slik at den blander seg i sausen. Dryss over hakket tomat og raspet parmesan.



Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar