mandag 15. juni 2020

Fiskekaker i pitabrød


Fiskekaker er god mat, og ekstra god med en lieten vri. Dette er grei mat til å ta med på tur eller på stranda og  er en enkel og lettvint sommermiddag.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

4 fiskekaker
Litt smør
2 pitabrød

SALAT:

1 stor raspet gulrot
1 raspet eole
Litt hjertesalat eller ruccola
1 finhakket tomat
Liten bit hakket agurk
Liten bit finsnittet kål
(Her kan du bytte ut med andre grønnsaker)

DRESSING:

1 ss majones
2 -2 ss yoghurt naturell eller kesam/Drømmelett
1 ts dijon sennep
Noen dråper preset sitron
Salt - pepper
(Litt honning) 


Kutt opp og rasp alle ingrediensene til salaten. og rør sammen og smak til ingrediensene til dressingen. Varm fiskekakene i litt smør, del pitabrødene og fyll med salat, dressing og topp med varme fiskekaker


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar