onsdag 18. september 2019

Cookies med Daim


Disse cookisene bør gjemmes når de er ferdigstekt, ellers så forsvinner de raskt. Det ble rene gotteriet, seige, med herlig sjokolade/karamell smak.


DU TRENGER TIL CA. 20 COOKIES:

100 gr kaldt smør
1/2 dl sukker
1/2 dl rørsukker
2 ss lys sirup
2 1/4 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 gr grovhakket melkesjokolade med Daim
1 hakket dobbel Daim til topping


Ha alle ingrediensene utenom sjokoladen i en mikser og la den gå på høy hastighet til alt er samlet til en deig. Bland inn grovhakket melkesjokolade. Legg bakepapir på et stekebrett, bruk en liten skje og lag små kaker som klemmes litt flat. Beregn god avstand for de skal flyte utover. Dryss på hakket Daimsjokolade. Stek ved 170 grader i 10 - 12 minutter. La cookisene avkjøle litt før de legges på en rist til avkjøling.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar