lørdag 22. juni 2019

Smørbrød til frokost eller lunsj


Innimellom er det kjekt å variere frokosten eller lunsjen litt, lage noen gode smørbrød, rundstykker eller knekkebrød. Ta en titt i kjøleskapet og bruk fantasien så er det utrolig hva man kan få til, men det viktigste er underlaget, at det er et godt og næringsrikt grovt brød, rundstykke eller knekkebrød.


DETTE HAR JEG BRUKT TIL 4 SMØRBRØD:

4 skiver mørkt rugbrød
1 avocado
1 egg
3-4 ss cottage cheese
2 reddiker i skiver
Litt finhakket agurk
Flaksalt
Pepper
Noen dråper presset sitron
Frisk timian


 Del avocadoen i tynne skiver eller mos den med en gaffel. Dekk skivene med avocado, press over noen dråper sitron og dryss over litt flaksalt. Topp med halve egg som er smilende, bløtkokt eller hardkokt, alt etter hva du liker best. Legg på et par kvaster frisk timian.
Fordel cottage cheese på to skiver, legg finhakket agurk på den ene halvdelen av skivene og tynne skiver av reddik på den andre halvparten. Kvern over litt sort pepper. Kos deg med en god frokost eller en god lunsj



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar