torsdag 4. februar 2016

Koteletter, potetsuffle´ med snøfrisk og bakte tomater


Koteletter er god mat og sammen med bakte tomater og potetsuffle´ ble dette et ekstra godt måltid. Stek kotelettene i smør/olje på vanlig måte og krydret med salt og pepper.


POTETSUFFLE´ TIL 4 PERSONER:

Ca.700 gr poteter
2 egg
Ca. 100 gr snøfrisk
1 ss smør
Salt og pepper.


Skrell, del potetene i biter og kok dem uten salt. Mos potetene, rør inn snøfrisk og smør. Rør inn eggeplommene og smak til med salt og pepper. Pisk eggehvitene helt stiv og vend de forsiktig inn i potetmosen. Fordel mosen i porsjonsformer som er smurt med litt olje eller smør og stek de i stekeovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter.  De siste 5-8 minuttene legger du inn en klase eller to med småtomater. Tomatene blir søte som sukkertøy på denne måten.


Kotelettene serveres med de bakte tomatene og potetsufle´en, gjerne også en grønn salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar