torsdag 2. august 2012

Sandwich El Retiro


Grovt hjemmebakt brød er mitt førstevalg når jeg skal servere sandvich. Dette her i dag er en inspirasjon fra den klassiske Club Sandwich, men i stedet for majones har jeg brukt coleslaw salat - og gjett om det smakte.  Ja og så ble denne sandwichen oppkalt etter huset vårt som altså heter Villa El Retiro og betyr noe slikt som rolig, tilbaketrukket.

          TIL 2 SANDWICH TRENGER DU: 
                               
4 store skiver brød
Coleslawsalat
2 tomater
1 stor kyllingfilet
6 store skiver bacon
1 Nektarin eller fersken


 Rist brødet lett i brødrister eller på stekepannen. Legg rikelig med coleslowsalat på to av skivene, skjær kyllingen i tynne skiver og legg kyllingkjøttet oppå salaten, og dekk det hele med tomatskiver og sprøstekt bacon. legg et tynt lag coleslaw på de to resterende skivene og legg de med satatsiden ned på skiven med kylling, press lett og bruk en skarp kniv og del skivene i to.
Pynt med båter av fersken eller nektarin, salat er også veldig godt til sandwich, men her  hos oss var huset tomt for salat i dag. Vil du ha oppskrift på en nydelig hjemmelaget coleslaw så finner du den her




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar