mandag 29. juli 2019

Burger med bacon og Blue Castello


Det er faktsk godt med en saftig burger med godt tilbehør. Da snakker jeg om hjemmelaget burger som lages av gode råvarer. Burgeren i dag har fått selskap av nydelig blåmuggost og bacon, det var en fantastisk smakssammensetning.


DU TRENGER TIL 4 BURGERE:

4 burgerbrød
Ca. 800 gr karbonadedeig eller viltdeig
1 egg 
1/2 finhakket løk 
1 ts dijon sennep
Salt - pepper
1/2 dl vann
Smør/olje til steking

TILBEHØR:

4 (8) skiver sprøstekt bacon
2 store tomater
1/2 rødløk i tynne skiver
Salat 


 Stek bacon slik at det blir sprøtt og legg de på et kjøkkenpapir. Rør sammen alle ingrediensene til burgerne, lag fire store burgere og stek de pent brune på begge sider. Rett før burgerne er ferdigstekt legges det på en tykk skive med Blue Castello slik at osten smelter.

Legg tomatskiver på burgerbrødet sammen med skiver av rødløk. Topp med baconskive og legg over den varme burgeren med ost på toppen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar