onsdag 24. april 2019

Spaghetti med bacon, krydderost og soltørkede tomater


En enkel pastarett med en pastasaus av hovedsakelig krydderost, enklere blir det ikke. Denne lille pastaretten tar omtrent like lang tid å lage som du bruker til å steke baconet.


DU TRENGER TIL 3-4 PERSONER:

Ca. 300 - 400 gr spaghetti
Ca. 200 - 250 gr bacon i biter
1 finhakket løk
1-2 fedd finhakket hvitløk
6-8 soltørkede tomater (de i olje)
Ca. 3 ss Drømmelett
Ca. 3-4 ss krydderost (Jeg brukte Philadelphia med urter)
1 dl melk
(Litt kokevann fra spaghettien)
Pepper
Smør/olje
Parmesan

  

  Kok spaghettien etter anvisningen på pakken. Stek bacon i litt smør og legg til side, Ha litt olje i stekepannen og la løken surre til den blir myk og blank, tilsett hvitløk og la den surre sammen med løken et par minutter. og tilsett finstrimlet soltørkede tomater. Rør sammen krydderost, Dømmelett og melk til en saus. Ha bacon og løk i en gryte og hell over sausen, la dette koke opp og spe med kokevann fra pastaen hvis det blir for tykt. Smak til med pepper. Vend inn spaghettien og rasp over parmesan. Serveres og spises med det samme.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar