mandag 21. januar 2019

Pasta med kjøttboller og bacon


Her kommer nok en pastarett, denne gang med kjøttboller og bacon. Denne lille pastaretten er kjapp å tilberede i hvertfall hvis du har ferdige kjøttboller, den er enkel og den er god. Alt lager du på stekepannen, untatt kokingen av pastaen. Husk å ta av litt av pastakokevannet. Her kan du bruke den pastaen du liker best, jeg har brukt Fusilli, men det er fritt valg


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

Ca. 150 - 200 gr pasta
Ca.10-12 små kjøttboller
75 - 100 gr bacon i terninger
Ca. 100 gr sopp i skiver
Noen små tomater
Olje /smør til steking
Salt - pepper
Liten klype paprikapulver
Ca. 1 1/2 dl kokevann fra pastaen
Ca. 1 dl Drømmelett eller lett creme fraiche (kan sløyfes)
Ca. 2 ss raspet parmesan


Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Kutt bacon i små terninger og stek de pent brune i litt smør på stekepannen og legg den tilside. Stek soppen til den begynner å få farge og tilsett kjøttbollene, la dette surre på middels varme slik at kjøttbollene blir gjennomvarme. Slå vannet av pastaen og hell den på stekepannen sammen med kjøttboller og sopp, og tilsett bacon, krydder, pastavann og Drømmelett. Vend forsiktig rundt, rasp over parmesan og legg på småtomater. Serveres straks.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar