mandag 23. februar 2015

Lapper med chiafrø (glutenfri)


Små lapper som er glutenfrie og "nesten" uten karbohydrater, smaker utrolig godt helt nystekte med bær eller syltetøy, men kan fryses.

DU TRENGER TIL 15-20 LAPPER:

4 egg
4 dl kremfløte
60 gr chiafrø
100 gr mandelmel
Smør til steking


Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk godt sammen. La røren hvile i ca. 30 minutter før du begynner å steke, dette er viktig for at røren skal tykne slik at lappene henger sammen når du skal steke de. Ha en liten klatt smør på stekepannen, og legg på et par spiseskjeer med røre, alt etter hvor store du vil ha lappene. Stek på middels varme, og når du ser at røren er stivnet på overflaten, bruker du en stekespade og snur lappene slik at de blir stekt på begge sider. Avkjøles på rist.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar