onsdag 25. februar 2015

Egg fylt med avocado


En herlig munnfull som passer veldig godt på tapasbordet eller til et koldtbord. Passer også godt som forrett, eller til en lunsjtallerken. Jeg har brukt røkt paprikapulver til pynt, det har både en veldig god smak og lukt.


DU TRENGER TIL 12 DELTE EGG:

6 kokte egg
1 stor avocado
2 ss finhakket rødløk
1 ss lime saft
1/4 ts hvitløkspulver
Salt - pepper
Røkt paprikapulver til pynt


Kok eggene og del de i to på langs. Skjær av en aldri så liten skalk på den runde siden av egget slik at de står godt på fatet.
Ta innmaten ut av avocadoen med en skje og ha innmaten i en skål, tilsett de andre ingrediensene,  bruk en stavmixer og kjør avocadoen til en fin mos. Ha mosen i en sprøytepose og sprøyt en topp med avocadomos på hvert egg. Pynt med røkt paprika pulver. Får du ikke tak i røkt paprikapulver, kan du bruke vanlig paprikapulver.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar