Er du glad i egg, bør du prøve denne eggesalaten med avocado, den er nydelig på smak og passer både til frokost og lunsj. Vil du ka litt kraftigere smak, kan du tilsette mere karri, sennep eller mere presset sitron.
DU TRENGER:
3 hardkokte egg, hakket
1 avocado i små biter
2-3 ss rømme eller creme fraiche
2-3 ss majones
1/2 - 1 ts karri
1-2 vårløk i tynne ringer
1 ts dijon sennep
Ca. 80 gr finkuttet bacon
Salt - pepper
Noen dråper presset sitron
Kok eggene 8-9 minutter og legg de i kaldt vann. Rens eggene og hakk de i små biter, jeg bruker eggedeleren, men du kan bruke en kniv. Stek baconbitene, jeg legger bacon på et bakepapir i stekeovnen på 200 grader, det er både raskt og lettvint. Bland forsiktig sammen egg, baconbiter og avocado i en skål, i en annen skål blander du sammen rømme, majones og finkuttet vårløk og tilsett sennep, karri, salt, pepper og smak til med litt presset sitron. Bland eggeblandingen sammen med majonesblandingen, bruk en slikkepott og vend forsiktig rundt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar