søndag 15. desember 2019

After-Eight trøfler



Dette ble noen riktig så gode trøfler med en fin smak av mint. Trøflene er enkle å lage, og holder seg best når de oppbevares i kjøleskapet. Legges trøflene i en fin pose eller eske er dette en koselig julegave eller vertinne gave. Oppskriften er på en ganske stor porsjon, så den kan godt halveres.


DU TRENGER:

40 After-Eight sjokolader
200 gr mørk sjokolade
1 1/2 dl kremfløte
Ca. 1 dl kakaopulver


Hakk sjokoladen fint og ha den i en skål sammen med After-Eight sjokoladen. Varm kremfløten til den når kokepunktet, og hell den over sjokoladen. La dette stå et par minutter før du rører rundt, og rører til blandingen blir blank og jevn. Sett skålen i kjøleskapet slik at blandingen blir helt avkjølt og så godt avkjølt at det er lett å trille kuler av blandingen. Rull kulene i kakao og legg de på et fat/brett dekket med bakepapir og plasser fatet i kjøleskapet igjen. Jeg har brukt små papirformer til kulene, men det er ikke nødvendig, det går helt greit å legge kulene i en skål når de er helt avkjølt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar