tirsdag 16. januar 2018

Rugbrød med rødbeter og chevre


Jeg er av de som synes chevre er en delikatesse, og bruker denne nydelige geitosten til mangt og mye, som smak på pizza, til ostebordet, på salater og smørbrød. Kombinasjonen med rødbeter virker litt fremmend i første omgang, men bare prøv - dette var aldeles nydelig.


DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

2 skiver grovt brød
Ruccola salat
Ca. 4-6 store skiver syltede rødbeter
Ca. 100 - 150 gr chevre
2-3 ss grovhakket valnøtter
Honning
Balsamico, helst den tykke litt søte kremen


Dekk skivene med ruccola. Del rødbetskivene i strimler og legg de på grovbrødskivene, la det være så mye rødbeter at det  dekker skiven, ringle over balcamico. Rist valnøttene på tørr varm stekepanne og hakk de grovt, Del chevre i tykke skiver og legg de på et bakepapirkledd stekebrett, sett på grillen i stekeovnen og la chevreosten stå under grillen til osten begynner å boble på toppen og får litt farge i kantene. Bruk en stekespade og legg chevreosten over på skivene med rødbeter. Ringle over honning og strø over grovhakkede valnøtter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar