mandag 9. mars 2015

Pasta med kremet ostesaus, bacon og soltørkede tomater


Enkel og lettlaget pastarett, men alikevel riktig så velsmakende. Jeg har brukt fullkorn fusilli pasta, men penne eller en annen type pasta kan du også bruke i denne retten her.


DU TRENGER TIL TO PERSONER:

150 - 180 gr tørr pasta
50 - 70 gr bacon
1 dl matfløte (eller kremfløte)
Ca. 60 gr kremost, helst en med krydder
1 ts tørket oregano
6-8 soltørkede tomater i olje
Salt - pepper
Parmesanost
Noen små tomater


Kok pasta etter anvisningen på pakken. Stek bacon og legg til side. Kok opp fløte og tilsett kremoste og oregano. Rør til osten har smeltet og du har en litt fyldig saus, smak til med salt og pepper. Ha pastaen i sausen og varm opp. Legg pastaen på et fat eller på tallerkener, legg over stekt bacon og soltørkede tomater i strimler og topp med raspet parmesan og småtomater.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar