Søk i denne bloggen

onsdag 22. oktober 2025

Baconpanne med epler og rødløk

 Med sprøstekt bacon sammen med sødme fra eplene, blir dette en riktig så god liten rett som passer godt  til både lunsj og middag. Bruk et helt stykke med bacon slik at du får litt tykke skiver.

DU TRENGER TIL 2 PERSONER:

Ca. 300 - 350 gr bacon

1 stor rødløk i litt tykke skiver

1 - 2 epler i tynne båter

1/2 - 1 ts timian

1/2 - 1 ss grov dijon sennep

pepper

Smør til steking

 Del baconet i litt tykke skiver som du sprøsteker i litt smør og legge på et kjøkkenpapir. La stekefettet være i stekepannen og tilsett rødløken som får surre til den begynner å få litt farge. Tilsett tynne eplebåter og stek videre over middels varme slik at eplebåtene blir litt myke og løken gylden. Strø over timian og tilsett sennep. Vend rundt slik at timian og sennep blander seg inn i eple og løk. Tilsett de stekte baconskivene og vend lett sammen. Serveres med godt brød eller kokte poteter.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar