tirsdag 12. juli 2022

Lun tomat og nektarinsalat med burrata


 En fantastisk sommersalat som passer til både kjøtt, fisk og kylling, men aller best synes jeg denne salaten er sammen med godt brød eller focaccia.

DU TENGER:

Rikelig med småtomater, gjerne flere typer

2-3 nektariner (passende til 2 personer)

1 burrata

God olivenolje

Flaksalt - pepper


Del tomatene i to og nektarinene i båter. Ha olivenolje på stekepannen, la den bli varm, men pass på at du ikke bruker for høy temperatur. Legg i tomatene og dryss over flaksalt. La tomatene steke til de begynner å falle sammen. Legg tomatene over på et fat og legg nektarinbåtene på stekepannen. Nektarinen trenger bare et øyeblikk så er de gjennomvarme. Bland tomater og nektariner sammen i et serveringsfat, dryss over salt, pepper og litt grønt av det du har. Legg på burrata og ringle over god olje. Spises mens salaten er lun.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar